Поділитись:

Вночі у Луцьку зловили «синіх» водіїв (фото)

Четвер, 16 вересня 2021, 17:08
Вночі у Луцьку зловили «синіх» водіїв (фото)

У ніч на 16 вересня у Луцьку виявили трьох нетверезих водіїв. 

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Вночі на проспекті Грушевського у Луцьку патрульні зупинили 62-річного водія Renault Scenic, який порушив ПДР.  Під час спілкування з ним поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на місці зупинки – 1,70 проміле, що у 8 разів перевищує допустиму норму.

Вночі у Луцьку зловили «синіх» водіїв (фото) 

Згодом на проспекті Відродження патрульні виявили водія ВАЗ 2109, який керував у стані сп’яніння. Результат огляну на визначення стану алкогольного сп’яніння – 1,89 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

Вночі у Луцьку зловили «синіх» водіїв (фото) 

А близько 05:00 години на вулиці Львівській за порушення ПДР інспектори зупинили автомобіль Opel Vivaro. Під час спілкування патрульні помітили у 57-річного чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляну на місці події – 1,28 проміле, що в 6 разів перевищує допустиму норму. Аби уникнути відповідальності, кермувальник запропонував патрульним хабар. Попри попередження про кримінальну відповідальність, чоловік поклав 2 тисячі гривень до службового автомобіля. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

На всіх порушників склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів