Поділитись:

Творець скандальних нововолинських бирок розповів про походження ідеї

Четвер, 16 вересня 2021, 11:15
Творець скандальних нововолинських бирок розповів про походження ідеї

Директор Нововолинської лікарні Олег Шипелик пояснив яким чином з'явилась ідея про створення бирок для дітей, які спричинили резонанс у соцмережах та ЗМІ.

Про це він розповів ВВС.

«Донька попросила в мене на шкільний проєкт кілька моїх дитячих фотографій. Я взявся шукати - і от в старому альбомі серед них була стара клейончаста бирочка. На ній написано прізвище мами, моя вага і ріст. Я подумав: "А що зараз видають?"», – каже очільник лікарні.

Таким чином у нього народилася ідея зробити для теперішніх батьків і дітей «щось таке, щоб їм було приємно згадати через 20-30 років».

«Доручив підібрати варіанти і погодити з батьками. Їм цей сподобався. Знаєте, молоді мами… І вдягається ж лише раз під час виписки – дома з цим ніхто ж не ходить», – зазначає лікар.

 Після розголосу, в лікарні розробили інший дизайн бирок, аби нікого не образити.

Зазначається, що у випадку, якщо батьки ще не обрали імені дитини, в лікарні вписуватимуть щось на кшталт «наше сонечко», «ангелик».

«Я в мам питаюся, який їм кращий і вони вибирають. До мене підходила жінка, яка ось-ось має народжувати й казала: "Ви той перший зразок з тим утюжком не видаляйте, бо я тільки такий хочу". Бачте, одні зрозуміли, інші – ні», – реагує Олег Шипелик на бурхливу реакцію ЗМІ та соцмереж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів