Поділитись:

Зґвалтування, зберігання зброї: втікач з луцького суду прийшов туди сам (відео)

Понеділок, 13 вересня 2021, 19:00
Зґвалтування, зберігання зброї: втікач з луцького суду прийшов туди сам (відео)

Чоловіка, який втік з будівлі суду у Луцьку, звинувачують у тяжких злочинах. Його мали взяти під варту.

Про це повідомили у пресслужбі Луцького міськрайонного суду повідомили, що в установу чоловік прийшов сам.

Нагадаємо, у понеділок, 13 вересня, з будівлі Луцького міськрайонного суду на вулиці Конякіна втік підсудний.

На судове засідання чоловік, якого підозрюють скоєнні тяжких злочинів – незаконному проникненні в житло, зґвалтуванні та зберіганні зброї – прийшов самостійно. Під час засідання йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Проте, як тільки суддя оголосив ухвалу, підсудний самовільно покинув приміщення.

В територіальному управлінні служби судової охорони запевнили, що чоловіка з будівлі суду випустили, адже ніяких повідомлень про те, що він має бути затриманий - не мали. 

Прессекретарка Теруправління служби судової охорони у Волинській області Євгенія Ковтун запевнила, що співробітники не несуть відповідальності за втечу підозрюваного.

«Людина, яка проходить до судової установи, показує свої документи, її записують, вона проходить. І, якщо немає повідомлення про те, що її потрібно затримати, вона безперешкодно виходить з будівлі судової установи. Функції конвоювання співробітники судової охорони не несуть», – пояснила вона.

Нині підсудного шукають. У патрульній поліції кажуть, що всім екіпажам повідомили про втікача.

На вигляд підсудний худорлявої тілобудови, середнього зросту, із блідою шкірою обличчя, інформує ІА «Волинські новини». На момент втечі був повністю одягнений у чорний одяг – спортивний костюм із курткою на довгий рукав, кепку та кросівки. Мав при собі пакет світлого кольору.

Зґвалтування, зберігання зброї: втікач з луцького суду прийшов туди сам (відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів