Поділитись:

На Волині бійці ССО готуються захищати суди (фото)

Понеділок, 09 серпня 2021, 15:19
На Волині бійці ССО готуються захищати суди (фото)

Судові охоронці Волині та Рівненщини спільно відпрацювали завдання із забезпечення безпеки судових установ.

Про це повідомила пресслужба Територіального управління ССО.

Днями на базі Ківерцівського районного  суду  відбулися навчання структурних підрозділів Служби судової охорони двох областей за участю  співробітників територіального управління ССО Волині та співробітників підрозділу швидкого реагування ТУ ССО Рівненщини. Основна мета навчань – чітко навчитися відпрацьовувати  практичні прийоми забезпечення безпеки усіх учасників судового процесу, особистого захисту суддів та вміло й злагоджено реагувати на ризики в разі виникнення таких.

До навчань були залучені структурні підрозділи ДСНС, національної поліції та практикуючий психолог територіального управління Служби судової охорони у Волинській області. 

Учасники спільних навчань відпрацювали не тільки ситуаційні задачі, що входять до плану навчань, а й у  діалозі з психологом Юлією Ектовою обговорили власні дії в разі виникнення конфліктної ситуації з відвідувачами судів, способи та психологічні прийоми уникнення конфлікту. Особливу увагу під час дискусії зі співробітниками Служби судової охорони психолог звернула на причини виникнення конфліктів й наголосила на важливості визначення  мовної стратегії у конфлікті та якостях, якими повинен керуватися співробітник під час розв’язання конфлікту: стриманість, врівноваженість, тактовність.

Такого плану спільні навчання проходять на теренах Волині не вперше, адже вони дають можливість усім задіяним структурним підрозділам поетапно відпрацювати форс-мажорні ситуації, що можуть виникнути в судах та миттєво, у разі виникнення порушень громадського порядку у судових установах, запобігти як таким,  також удосконалити набуті теоретичні та практичні навики й підвищити професійний рівень судових охоронців. 

Завдяки правильно відпрацьованим під час навчань ситуаційних задач у кожного задіяного співробітника ССО, ДСНС та правоохоронця формуються необхідні професійні та морально-психологічні якості, які в подальшому несенні служби допоможуть підвищити ефективність виконання завдань із забезпечення безпеки органів та установ системи правосуддя Волині.

На Волині бійці ССО готуються захищати суди (фото)На Волині бійці ССО готуються захищати суди (фото)На Волині бійці ССО готуються захищати суди (фото)На Волині бійці ССО готуються захищати суди (фото)На Волині бійці ССО готуються захищати суди (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 квітня 2024
04 квітня 2024
25 березня 2024
22 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
29 лютого 2024
28 лютого 2024
23 лютого 2024