Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 12 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про чергу в McDonald's

McDonald's у Луцьку відкрив двері для відвідувачів у суботу, 11 вересня. Черга до закладу налічувала десятки людей, вона розтягнулася на десятки метрів.

Журналісти ІА «Конкурент» спробували поспілкуватися з людьми у хвості черги, але там панує не надто оптимістичний настрій.

«Слухай, йди звідси!», – відповів один з чоловіків на запитання, скільки часу він з сім'єю готовий простояти у черзі в McDonald's.

Не дуже говіркою була й жінка з дитиною ближче до входу. На теж запитання вона лише важко зітхнула. Жінка додала, що відвідати McDonald's – ініціатива дитини. Відвідувачів ТРЦ вражає довжина черги в McDonald's. Люди, які проходять повз, відверто не розуміють, що змушує інших так довго чекати в черзі.

Головне у Луцьку: підсумки тижня 

Про туалет в парку

Громадська вбиральня у Центральному парку Луцька запрацювала у серпні цього року. Збудували її за кілька місяців. Вона розташована біля Алеї парасоль, навпроти популярного закладу «Луцька Венеція».

Журналісти ІА «Конкурент» подивилися, як влаштована нова вбиральня всередині

Туалет поділений на чотири окремі кімнати. Ліворуч від входу за невеликим коридором розташована «жіноча». У ній є 10 кабін з унітазами, рукомийники та дзеркало. Руки посушити можна як паперовими рушниками, які, до слова, майже всюди закінчилися, так і електричним сушником. 

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Праворуч від вхідного коридору розташована «чоловіча» кімната. Тут є 5 кабін з унітазами та 5 пісуарів. Як і в жіночому, біля стіни тут рукомийники, а на стіні – габаритне дзеркало. 

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Прямо по коридору є окремий туалет для людей з інвалідністю. Ще одна кімната прямо по коридору – кімната матері і дитини. Тут, крім унітаза і рукомийника, є ще пеленальний столик і смітник.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про гуртожитки ВНУ

Відсутність ремонту, пліснява і таргани. Так цьогоріч студенти столичного вишу охарактеризували свій гуртожиток. А що у Луцьку, і як живеться молоді в «общагах» Волинського національного університету імені Лесі Українки?  

Журналісти ІА «Конкурент» вирішили цим поцікавитися і навідалися до студентських осель.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів