Поділитись:

Лучани зливали нечистоти до водойми заказника «Гнідавське болото» (фото)

П'ятниця, 10 вересня 2021, 17:23
Лучани зливали нечистоти до водойми заказника «Гнідавське болото» (фото)

У Луцьку під час ремонту водопроводу виявили каналізаційну трубу, з якої нечистоти потрапляли до водойми загальнозоологічного заказника «Гнідавське болото».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

У четвер, 9 вересня, представники КП «Луцькводоканал», заступник начальника відділу екології Луцькради та інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту мунварти виявили самовільно влаштовану господарсько-побутову каналізацію, з якої нечистоти потрапляли до водойму заказника «Гнідавське болото».

Каналізацію виявили під час ремонту водопроводу. До труби були приєднані приватні будинки № 26/1, № 26/2, № 24/1 та № 24/2а на вулиці Гнідавській у Луцьку.

Інспектором муніципальної варти на місці склав протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька, а представники КП «Луцькводоканал» та відділу екології заблокували незаконну врізку.

Лучани зливали нечистоти до водойми заказника «Гнідавське болото» (фото)Лучани зливали нечистоти до водойми заказника «Гнідавське болото» (фото)Лучани зливали нечистоти до водойми заказника «Гнідавське болото» (фото)Лучани зливали нечистоти до водойми заказника «Гнідавське болото» (фото)Лучани зливали нечистоти до водойми заказника «Гнідавське болото» (фото)Лучани зливали нечистоти до водойми заказника «Гнідавське болото» (фото) 

Нагадаємо, у перлині волинських озер Світязі можуть опинитися нечистоти, які незаконно зливають місцеві мешканці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів