Поділитись:

Депутати Луцької міської ради відвідали місцеві очисні споруди (фото)

П'ятниця, 10 вересня 2021, 18:41

З метою детальнішого вивчення міського комунально господарства вчора, депути Луцької міської ради Тарас Шкітер та Михайло Наход, відвідали об'єкти каналізаційної та очисної інфраструктури Луцька.

Про це стало відомо з фейсбук-сторінки одного з депутатів.

Керівник «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк провів депутам детальну екскурсію, щоб депутати зрозуміли, як рухаються стоки з Луцьких помешкань, як вони очищаються, чому в місті та навколишніх селах бувають неприємні запахи і як ця проблема буде вирішуватися в майбутньому.

«Вважаю, що депутати мають розуміти, як працюють різні міські мережі, бо під час роботи в комісіях та на сесіях досить часто доводиться спрямовувати кошти платників податків на утримання інфраструктурних об'єктів та їх якісне функціонування... Ми отримали повну картину щоб в подальшому керуватись достовірною інформацією, а не чутками чи домислами», – пише депутат.

За 2,5 години депутати відвідали: 2 каналізаційно-насосні станції у Луцьку; мулові карти (відстійники) та очисні споруди поблизу села Липляни.

«Основна проблема очисних споруд – неприємний запах, який, час від часу, з'являється в Луцьку. В цьому напрямку "Луцькводоканал" якраз працює. Оця проблема очистки стоків і виявлення інших джерел смороду є основним завданням, над яким потрібно працювати, тому що неприємний запах став негарним елементом іміджу Луцька. Тому треба якомога швидше позбутись цього. Ми, як депутати, готові підримувати всі заходи, які будуть спрямовані на вирішення цієї проблеми», – коментує ІА «Конкурент» Михайло Наход.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів