Поділитись:

У Луцьку чоловік зарізав сусіда кухонним ножем (відео)

Четвер, 09 вересня 2021, 10:32
У Луцьку чоловік зарізав сусіда кухонним ножем (відео)

Фото ілюстративне

В обласному центрі Волині 44-річний чоловік під час бійки вдарив 46-річного сусіда кухонним ножем. Поранення виявилося фатальним.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Трагедія сталася у середу, 8 вересня, у вечірню пору на вулиці Боженка у Луцьку. Про вбивство правоохоронцям повідомили медики, до яких доставили 46-річного лучанина з колото-різаним пораненням. Врятувати йому життя лікарям не вдалося.

Поліцейські встановили, що до вбивства причетний 44-річний лучанин, який жив по сусідству із загиблим. Чоловік завдав удару кухонним ножем своєму сусіду під час бійки. Поранення виявилося смертельним.

Лучанина затримали. Після оголошення йому підозри в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України) суд обере йому запобіжний захід.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 4 вересня у Луцьку поліцейські виявили тіло 39-річного мешканця Нововолинська з колото-різаними ранами тулуба, голови, шиї; біля нього лежали два ножі. Окрім померлого, у квартирі перебував його товариш, 51-річний лучанин. Встановлено, що на грунті неприязних відносин він і завдавати удари ножем в різні частини тіла померлому. Після цього зняв забруднений кров’ю одяг, переодягнувся та викликав працівників поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів