Поділитись:

На Тижні моди у Нью-Йорку представлять українські бренди

Середа, 08 вересня 2021, 06:33

«Український модний альянс» презентує чотири українські модні бренди в ексклюзивному шоу-румі під час Тижня моди у Нью-Йорку з 10 по 16 вересня 2021 року.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

«Українська модна індустрія постійно нарощує темпи розвитку. В колекціях наших дизайнерів і автентичний, і ультрасучасний одяг, і мікс з національного та креативно-міжнародного. Саме тому – допомога в розширенні географії експорту українських дизайнерів та їхніх брендів не могла залишитися поза увагою держави. А саме – Офісу з розвитку креативних індустрій при Міністерстві культури та інформаційної політики України. Наш Офіс з креативних індустрій надає організаційну підтримку, представляючи українську індустрію моди та креативні індустрії для міжнародних експертів моди, покупців та глобальних лідерів думок», – написав Ткаченко.

Він зазначив, що українські дизайнери будуть представлені в ARCHETYPE SHOWROOM: 91 Lab, Elena Reva, Foberini, Kachorovska.

За його словами, українським креативним індустріям є чим пишатися, а те, що наші дизайнери беруть участь в одній з найвідоміших подій в світі моди, лише підкреслює економічний потенціал та конкурентоспроможність українських модних брендів на міжнародних ринках та в Україні.

«Український модний альянс» – ініціатива, спрямована на популяризацію української індустрії моди у світі та підвищення обізнаності щодо неї. Він створений у співпраці з UYAVA Fashion Collaboration Platform та програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (USAID КЕУ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів