Поділитись:

Спортсменка з Волині виборола «срібло» на Іграх у Токіо (фото)

Субота, 04 вересня 2021, 14:32
Спортсменка з Волині виборола «срібло» на Іграх у Токіо (фото)

Веслувальниця з Волині Марина Мажула виграла «срібло» на Паралімпійських іграх в Токіо.

Про це повідомив «Укрінформ».

У передостанній день Ігор-2020 волинянка посіла друге місце у веслуванні на байдарці-одиночці у класі KL1. Марина Мажула подолала дистанцію 200 метрів за 54,805 секунди, поступившись німкені Едіні Мюллер 0,847 секунди.

В активі паралімпійської збірної України вже 96 нагород: 24 золоті, 46 срібних та 26 бронзових. «Синьо-жовті» посідають 5-е місце у загальнокомандному заліку і за кількістю медалей.

Спортсменка з Волині виборола «срібло» на Іграх у Токіо (фото) 

Довідково:
Марина Мажула – заслужений майстер спорту України, член національної збірної команди України з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
Спортсменка народилася 24 квітня 1983 року в місті Миколаїв. З 2018 року є почесною громадянкою Ратнівського району. Марина Мажула у спорті з 2011 року. Свій шлях у параканое почала у 2017 році. Змагається у байдарці-одиночці на дистанції 200 м.
За чотири роки кар’єри у параканое спортсменка стала учасницею трьох чемпіонатів світу, чотирьох чемпіонатів Європи, трьох кубків світу, дворазовою чемпіонкою світу і Європи, дворазовою переможницею кубка світу та чотириразовою чемпіонкою України. Тренує веслувальницю В’ячеслав Загреба.

Нагадаємо, Волинь на Паралімпіаді представлятимуть п'ять спортсменів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів