Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 3 вересня

П'ятниця, 03 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 3 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 3 вересня.

Про подвійну ДТП

У селі Боратин поблизу Луцька сталась масштабна дорожньо-транспортна пригода. Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці.

Інцидент за участі трьох автівок стався у п'ятницю, 3 вересня: зіткнулися вантажівка, бус та легковика. Автомобіль ВАЗ розтрощило вщент.

На місці працювало декілька карет швидкої допомоги та поліція.

За попередньою інформацією, загиблих у ДТП немає.

Про інавгурацію першокурсників

Сьогодні у Луцьку відбулася інавгурація першокурсників бакалаврату та магістратури Волинського національного університету імені Лесі Українки.

На відкритті інавгурації було чимало запрошених гостей: голова Волинської облради Григорій Недопад, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, ректорка Луцького національного технічного університету Ірина Вахович, народна депутатка України Ірина Констанкевич, голова Луцького міськрайонного суду Волинської області Анатолій Пахолюк, очільник Луцького прикордонного загону Сергій Лозінський, керівниця апарату Апеляційного суду Волинської області Оксана Підгайна, директор Інституту літератури імені Тараса Шевченка НАН України Микола Жулинський та інші.

Після урочистостей поблизу головного конкурсу ВНУ ім. Лесі Українки колона студентів рушила ходою до університетського стадіону. Ходу супроводжували поліцейські автомобілі та автомобіль екстренної медичної допомоги.

Через ходу в центральній частині міста утворилися довжелезні затори, позаяк дороги були на певний час перекритими.

Про розстріляних собак

У четвер, 2 вересня, близько 18:00 у селі Брище Луцького району 66-річний чоловік серед білого дня розстріляв з мисливської рушниці двох собак. Постріли він здійснив з власної зареєстрованої гладкоствольної рушниці.

Зброю та патрони до неї поліцейські вилучили. Собак, які належали його сусідам, відправили на дослідження.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з тваринами).

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 3 вересня

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів