Поділитись:

Андрій Покровський привітав лучан із Днем міста

П'ятниця, 03 вересня 2021, 15:00
Андрій Покровський привітав лучан із Днем міста

Засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський привітав лучан із Днем міста.

«Шановні лучани, щиро вітаю вас із Днем міста!

Нашому Луцьку сьогодні – 936 років. Це древнє і сучасне місто водночас. Луцьк, який був одним із центрів князівської влади в минулому, забезпечив собі перспективи розвитку до наших часів і в майбутньому. Він не занепав, як багато давніх міст, бо постійно ріс та змінювався. Він, як і кожна людина, завжди прагнув жити гідно, цікаво та велично. 

Але місто – це не тільки будівлі, дороги, площі й мости. Це передусім люди, патріоти своєї землі, які люблять та розвивають його. Славетним наш Луцьк зробили саме люди: Данило Галицький, Любарт і Вітовт;  Данило Братковський і Олена Левчанівська; Олена Пчілка і Леся Українка; Антон Кривицький і Микола Романюк; Валерій Маренич і Василь Зінкевич та багато інших непересічних особистостей. Внесок кожного лучанина в будівництво рідного міста важливий – кожна закладена «цеглинка» робить його кращим.

Мені приємно, що частинка моєї душі також завжди буде в Луцьку. Облаштований «Сіті Парк», відновлений «Промінь» та інші мої проєкти – це те, що створене для всіх лучан, що прикрашає наше місто. Сьогодні моя енергія збільшена у кілька разів, адже завдяки вам наша команда патріотів «Громадянський Рух «СВІДОМІ» працює у місцевих радах та змінює Луцьк, робить його сучасним.

Я щиро вірю в силу та прагнення лучан до змін. Я вірю, що ми збудуємо безпечний та комфортний Луцьк, разом зробимо його містом щасливих людей! 

Вітаю рідне місто з днем народження! Бажаю кожному лучанину та кожній лучанці міцного здоров’я, миру, добробуту, щасливого та успішного життя в нашому місті!

З повагою
Андрій Покровський та Громадянський Рух «СВІДОМІ»

Андрій Покровський привітав лучан із Днем міста

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 березня 2024
05 березня 2024
08 лютого 2024
01 лютого 2024
24 грудня 2023
06 грудня 2023
17:00
21 вересня 2023
09 вересня 2023
15:36
13:23
11:45