Поділитись:

Ексчиновниця Волинської ОДА, обвинувачена в хабарництві, не прийшла у суд

П'ятниця, 03 вересня 2021, 12:45
Ексчиновниця Волинської ОДА, обвинувачена в хабарництві, не прийшла у суд

Розгляд справи щодо колишньої начальниці управління транспорту Волинської облдержадміністрації Наталії Остапкович, який мав відбутися у Луцькому міськрайонному суді 2 вересня, перенесли. На засідання обвинувачена не з’явилася.

Про це повідомляє видання Суспільне.

Суд отримав клопотання від Наталї Остапкович про перенесення розгляду справи у зв'язку із хворобу.

«Долучена до заяви інформаційна довідка з електронної системи охорони здоров’я, де зазначено медичний висновок про тимчасову непрацездатність, разом з тим, інформації жодної немає, чи перебуває на стаціонарному, чи амбулаторному лікуванні», – розповів журналістам суддя у справі Анатолій Марчук.

Анатолій Марчук зобов’язав прокурора перевірити достовірність документів, які обвинувачена додала до клопотання.

До 7 вересня Наталія Остапкович відсторонена від посади керівника обласного управління транспорту. Волинська ОДА готує клопотання до суду про продовження її відсторонення.

Нагадаємо, Наталію Остапкович підозрюють у зловживанні службовим становищем. Чиновницю називали організатором корупційних схем у сфері проведення конкурсів на перевезення. Її звинувачували в упередженому розірванні договорів на перевезення пасажирів, системному лобіюванні окремих перевізників. А 10 березня цього року посадовицю затримали на гарячому під час отримання неправомірної вигоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024