Поділитись:

Яким буде проспект Волі в Луцьку, і коли його відкриють (відео)

Четвер, 02 вересня 2021, 22:49

Зелені насадження, тротуари та відремонтована проїжджа частина: перший етап реконструкції проспекту Волі добігає до завершення.

Про це повідомили під час презентації проєкту 2 вересня в стінах міського ЦНАПу

Зважаючи на нестабільний стан погоди і можливі дощі, відновити рух головною вулицею міста планують вже у жовтні. Майбутні етапи почнуться наступого року.

Під час презентації, представниця проєктантів Ольга Шевчук розповіла, які основні зміни очікують на лучан після оновлення проспекту. Вона зауважила: під час створення проєкту намагались віднайти ідеальний баланс між пішоходами та водіями, аби проспект був зручним для усіх. 

Варто зауважити, що реконструкція проспекту Волі триває ще з травня місяця. І в період ремонтних робіт проїзд вулицею – заборонено. А це, до слова, дошкуляє, як місцевим мешканцям, так і працівникам тамтешніх магазинів та кафе. Подібні скарги чи не щодня чує від свої виборців депутат луцької міської ради – Тарас Шкітер. 

Тож, на думку депутата, підрядникам варто поквапитись та якнайшвидше відновити рух проспектом. Адже не потрібно забувати, що в передусім реконструкція Волі відбувається в інтересах лучан. 

Деталі обговорення – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів