Поділитись:

До Луцька приїдуть зірки українського балету і піаніст-віртуоз

Середа, 01 вересня 2021, 18:10
До Луцька приїдуть зірки українського балету і піаніст-віртуоз

У центральному парку Луцька у День міста відбудеться гала-вечір за участі зірок балету, а також піаніста-віртуоза.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Лучан і гостей міста запрошують у суботу, 4 вересня, до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки на мистецький проєкт «INВЕРСІЯ. Пісня лісу».

У програмі – мистецькі перформанси та імпровізації на окремих локаціях парку за мотивами твору Лесі Українки «Лісова пісня», гала-вечір за участі зірок балету Катерини Кухар та Олександра Стоянова, а також піаніста-віртуоза Євгена Хмари.

Початок заходу – о 20:00.

«Не пропустіть, буде незвично, містично, загадково і романтично!», – запевнили у департаменті культури міської ради.

Нагадаємо, з нагоди свята у Луцьку запланували чимало розважальних, мистецьких та спортивних заходів, які відбуватимуться на різних локаціях, зокрема на Театральному майдані, Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, на вулиці Лесі Українки, на території Луцького замку тощо.

До Луцька приїдуть зірки українського балету і піаніст-віртуоз 

Довідково:

Катерина Кухар – українська артистка балету, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка, Національної опери України, Народна артистка України, директорка Київського державного хореографічного училища.Ініціатор й організатор міжнародних балетних фестивалів та благодійних вистав, Почесний член журі та педагог майстер-класів на Міжнародних конкурсах та фестивалях, член жюрі телепроєкту «Танці з зірками». Удостоєна численних нагород та звань, серед них — Орден княгині Ольги ІІІ ступеня.
Олександр Стоянов – український артист балету, прем'єр Національної опери України, Заслужений артист України, Народний артист України. Почесний член журі, запрошений артист прикінцевих гала-концертів, педагог майстер-класів на міжнародних конкурсах «Tanzolymp», «Seoul International Dance Competition», «Всеукраїнська асамблея танцю».
Євген Хмара – український композитор, піаніст-віртуоз. Свою першу композицію написав у віці 7-ми років. Виступає з концертами в Європі, Китаї, США, на Близькому Сході. Євген Хмара отримав безліч титулів та нагород.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів