Поділитись:

На волинській митниці зловили «ножемана» (фото)

Середа, 01 вересня 2021, 12:33

На митному посту «Ягодин» в автомобілі українця, який повертався на Батьківщину, знайшли вісім ножів, які мали ознаки холодної зброї.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У вівторок, 31 серпня, співробітники митного пункту пропуску «Ягодин» знайшли під час огляду автомобіля Opel при в’їзді на територію України предмети з ознаками холодної зброї. За кермом авто перебував 57-річний житель Дніпровської області.

На місце прибула слідчо-оперативна група любомльської поліції. Виявлені ножі вилучили та направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

За таке діяння санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 31 серпня, близько 9:00 у Рівному на жінку напали двоє невідомих. При цьому один із них кілька разів вдарив жінку ножем у спину, а інший у цей момент стояв поруч. Правоохоронці швидко розшукали нападників. Ними виявились 15-річні брати-близнюки, які проживають неподалік місця нападу.

Потерпілу 42-річну рівнянку з непроникаючими ножовими пораненнями доставили до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів