Поділитись:

Два велосипеди і собака: у Ковелі затримали серійного злодія (фото)

Вівторок, 31 серпня 2021, 14:15

Правоохоронці затримали 42-річного чоловіка, причетного до низки крадіжок у Ковелі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ковельського районного управління поліції.

У понеділок, 30 серпня, правоохоронці отримали від 33-річного ковельчанина заяву про крадіжку. Чоловік повідомив, що на початку серпня в нього викрали велосипед, який він залишив біля одного з супермаркетів міста. Суму збитків потерпілий оцінив у 2 тисячі гривень.

Поліцейським вдалося оперативно встановити, що до крадіжки причетний 42- річний житель Ковеля. Викрадений велосипед в нього вилучили.

Як з’ясувалося, чоловік причетний ще до однієї крадіжки: в середині серпня він викрав мотокосу, каністру з пальним та велосипед з гаража іншого ковельчанина. Сума завданих збитків той оцінив у 10 тисяч гривень.

Крім того, зловмисник причетний до викрадення собаки породи хаскі, про що напередодні заявляв до поліції 40-річний ковельчанин. Собаку повернули власнику.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.

Нагадаємо, днями на території Луцького району правоохоронці затримали 54-річного чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють щонайменше у трьох крадіжках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів