Поділитись:

У Луцькому районі злодій поцупив з кафе 90-метровий кабель (фото)

Вівторок, 17 серпня 2021, 12:47

У селі Борочиче Луцького району 53-річний чоловік вкрав з котельні кафе кабель і «загнав» його у сусідньому селі.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У понеділок, 16 серпня, близько 19:00, до поліцейського офіцера Мар’янівської територіальної громади звернувся приватний підприємець та повідомив про крадіжку із котельні кафе, що у селі Борочиче. Зловмисник проник у приміщення шляхом пошкодження дерев'яних дверей та поцупив звідти близько 90 метрів електричного мідного проводу. Загальна сума збитків – близько 3 тисяч гривень.

Поліцейський офіцер та співробітники сектору кримінальної поліції відділення поліції №2 (м. Горохів) оперативно з’ясували, що до крадіжки причетний 53-річний місцевий мешканець. Він вже встиг збути викрадене жителю Мар’янівки, провід поліцейські вилучили. 

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває, перевіряється причетність зловмисника до скоєння низки інших крадіжок з домоволодінь волинян.

Нагадаємо, у ніч на середу, 11 серпня, 16-річний підліток і його 15-річна подружка пошкодили вікно магазину в селі Мерва, що на території Горохівської громади, і винесли з приміщення більше ніж тисячу гривень, горілку й кросівки. Власник магазину заявив про крадіжку в поліцію. Співробітники кримінальної поліції спільно зі спеціалістами кінологічного центру ГУНП у Волинській області оперативно вийшли на слід зловмисників. Гроші та викрадене майно правоохоронці вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів