Поділитись:

У Луцькому районі діти вкрали з магазину гроші, горілку і кросівки

П'ятниця, 13 серпня 2021, 13:06
У Луцькому районі діти вкрали з магазину гроші, горілку і кросівки

У Луцькому районі 16-річний підліток і його 15-річна подружка обікрали магазин: винесли гроші, алкоголь і взуття.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У ніч на середу, 11 серпня, невідомі пошкодили вікно магазину в селі Мерва, що на території Горохівської громади, і винесли з приміщення більше ніж тисячу гривень, горілку й кросівки. Власник магазину заявив про крадіжку в поліцію.

Співробітники кримінальної поліції спільно зі спеціалістами кінологічного центру ГУНП у Волинській області оперативно вийшли на слід зловмисників. Правопорушниками виявилися 16-річний місцевий хлопець та 15-річна дівчина з Рівненщини.

Гроші та викрадене майно правоохоронці вилучили.

За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням, слідчі розпочали кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Нині вирішується питання про оголошення неповнолітнім підозри у вчиненні інкримінованого злочину. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 2 серпня, до відділення № 1 міста Любомль Ковельського райуправління поліції надійшло повідомлення про крадіжку від власника магазину «Затишок», який знаходиться у селі Згорани. Чоловік повідомив, що невідомі поцупили з тераси магазину музичну колонку. Суму збитків заявник оцінив у одну тисячу гривень. Правоохоронці переглянули записи з камер відеоспостереження і встановили особи двох неповнолітніх, причетних до крадіжки. Викрадену колонку в них вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024