Поділитись:

«Озерна містерія»: у Шацьку відбудеться транскордонний фестиваль

Вівторок, 31 серпня 2021, 12:04
«Озерна містерія»: у Шацьку відбудеться транскордонний фестиваль

Унікальний фестиваль відбудеться 4 вересня на березі озера Пісочне у Шацькому районі як продовження спільного українсько-польського транскордонного фестивалю «Озерна містерія».

Про це повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад у Фейсбуці.

Перша частина заходу, який відбувся в рамках міжнародного проєкту «Україно-польське приозер'я – край легенд: відкрий та насолодуйся незвіданим», пройшла нещодавно на березі мальовничого озера Бяле у гміні Влодава, Люблінського воєводства, Республіка Польща.

Фестивалі є фінальними заходами співпраці з польськими партнерами, головна мета якої – популяризація озер прикордоння, формування спільного бренду, створення українсько-польського туристичного маршруту. Заходи будуть приваблювати усе більше туристів як з України, так і з Польщі, а також розвиватимуть міжнародне добросусідство.

Організатори запрошують усіх охочих долучитися до фестивалю на озері Пісочному, де, окрім майстер-класів, колоритного фольклорного наповнення, відтворять у театралізованому дійстві одну із легенд цієї місцевості під назвою «Срібний берег». Також запланована різноманітна розважально-концертна програма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів