Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 30 серпня

Понеділок, 30 серпня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 30 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за понеділок, 30 серпня.

Про таксиста

Луцькі патрульні розшукали і покарали таксиста після публікації його порушення у мережі.

Нагадаємо, 22 серпня водій таксі Skoda Fabia на пішохідному переході на вулиці Шевченка у Луцьку не надав переваги в русі пішоходу та мало не наїхав на нього. Ситуацію зафіксували камери відеоспостереження Центру безпеки Луцька

У неділю, 29 серпня, патрульні встановили, що за кермом таксі перебував 63-річний чоловік. Його притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 122 (Ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах) КУпАП та провели профілактичну бесіду щодо недопущення таких дій у майбутньому.

Про тіло на Соборності

У Луцьку на проспекті Соборності виявили тіло 31-річної лучанки. Труп знайшли у неділю, 29 серпня, близько 23:00. Інформацію підтвердили у пресслужбі Національної поліції у Волинській області.

Зазначають, при померлій виявили речовини, зовні схожі на наркотичні. 

Під час поверхневого огляду слідів насильницької смерті не виявили. Тіло скерували для проведення судово-медичної експертизи.

Про ДТП

28 серпня, на автодорозі Головне – Куснище на території Любомльської громади легковик ВАЗ-2106 злетів з траси у кювет і перекинувся. За кермом «жигулів» перебував 27-річний житель смт Головне Ковельського району. Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. 

Внаслідок аварії постраждала 16-річна пасажирка легковика, жителька Любомльщини. Її госпіталізували у відділення травматології райлікарні.

29 серпня, близько 15:00 до правоохоронців із заявою про крадіжку легковика Volkswagen Passat звернувся власник автомийки. Його авто вкрали з території підприємства, злочин зафіксували камери відеоспостереження.

Викрадений автомобіль виявили патрульні, які прибули на ДТП на вулиці Карпенка-Карого. На місці автопригоди правоохоронці виявили «фольксваген», який пробив паркан і врізався у припаркований ВАЗ, а той, своєю чергою, вдарився в Opel, який стояв поруч.

За кермом викраденого «фольксвагена» перебував 22-річний ківерчанин. Молодик був у стані алкогольного сп'яніння. Його затримали.

30 серпня, близько опівдня на автодорозі Куснище – Головне, що на території Любомльської громади: зіткнулися легковик ВА3-2106 та мікроавтобус Volkswagen Transporter. Внаслідок зіткнення 49-річний водій «жигулів» загинув. 51-річного волинянина, який перебував за кермом буса, госпіталізували до лікарні з тілесними ушкодженнями.

За попередньою інформацією, легковик виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з мікроавтобусом.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів