Поділитись:

У Луцьку п'яний молодик викрав «фольксваген» і влаштував ДТП (фото, відео)

Понеділок, 30 серпня 2021, 11:08
У Луцьку п'яний молодик викрав «фольксваген» і влаштував ДТП (фото, відео)

У Луцьку п'яний 22-річний ківерчанин викрав з мийки автомобіль і влаштував на ньому дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У неділю, 29 серпня, близько 15:00 до правоохоронців із заявою про крадіжку легковика Volkswagen Passat звернувся власник автомийки. Його авто вкрали з території підприємства, злочин зафіксували камери відеоспостереження.

Викрадений автомобіль виявили патрульні, які прибули на ДТП на вулиці Карпенка-Карого. На місці автопригоди правоохоронці виявили «фольксваген», який пробив паркан і врізався у припаркований ВАЗ, а той, своєю чергою, вдарився у Opel, який стояв поруч.

За кермом викраденого «фольксвагена» перебував 22-річний ківерчанин. Молодик був у стані алкогольного сп'яніння. Його затримали.

Правоохоронці за фактом крадіжки внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення правопорушнику підозри та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, 25 серпня на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку «мерседес» наїхав на острівець безпеки та пошкодив дорожній знак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024