Поділитись:

Горіли будівлі й автомобіль: у вихідні на Волині сталися три нічні пожежі

Понеділок, 30 серпня 2021, 13:27
Горіли будівлі й автомобіль: у вихідні на Волині сталися три нічні пожежі

На Волині за вихідні сталося три нічних пожежі: горіли господарські будівлі й автомобіль.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

У суботу, 28 серпня, о 3:05 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі села Замличі Локачинської громади Володимир-Волинського району. На гасіння пожежі прибули рятувальники 15 державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі та працівники місцевої пожежної охорони с. Війниця. Рятувальники локалізували загорання о 3:30 та ліквідували о 3:35. На гасіння пожежі подано один спеціальний пожежний ствол.

Причину пожежі встановлюють.

У ніч на неділю, 29 серпня, опівночі до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській споруді в с. Ростань Шацької громади Ковельського району. На гасіння пожежі прибули рятувальники 11-ї ДПРЧ смт Шацьк, працівники МПО Піща та працівники ДЛГ Піща. Локалізували загорання о 1:00, о 1:25 – ліквідували. Вогнем знищено 50 м2  даху, 3 т соломи, пошкоджено 15 м2 стіни, 2 м3 дров.

Причина загорання встановлюється.

Цієї ж ночі о 2:22 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу автомобіля в с. Великий Курінь Любешівської громади Камінь-Каширського району. За викликом прибули рятувальники 12-ї ДПРЧ смт Любешів. Оперативними діями рятувальників пожежу локалізували о 2:37, а ліквідували о 2:38. На гасіння пожежі подано один спеціальний пожежний ствол.

Ймовірна причина загорання: несправність електричної системи автомобіля.

Нагадаємо, 26 серпня у селі Заліси Заболотівської громади зранку загорівся дерев’яний житловий будинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів