Поділитись:

Горіли магазини, будинки і солома: за вихідні на Волині сталося 11 пожеж

Середа, 25 серпня 2021, 13:05

За минулі вихідні волинські рятувальники одинадцять разів виїздили на гасіння пожеж.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

Зокрема, дві пожежі виникло у цегляних магазинах: 22 серпня у селі Годомичі Колківської громади (пожежу ліквідували співробітники 3-ї ДПРЧ м.Рожище та МПО смт Колки) та 24 серпня у селі Баїв Боратинської громади (пожежу приборкали рятувальники 1-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС України у Волинській області). Ймовірна причина пожеж в обох випадках – коротке замикання електромережі.

Ще дві пожежі виникло у дерев’яних житлових будинках: 22 серпня у селі Микуличі Зимнівської громади (приборкали рятувальники 7-ї ДПРЧ м.Володимир-Волинський) та 24 серпня в селі Невір Камінь-Каширської міської громади (приборкали рятувальники 8-ї ДПРЧ м.Камінь-Каширський, 23-го Державного пожежно-рятувального поста с. Ветли ГУ ДСНС області та працівники місцевої пожежної охорони села Велика Глуша). Ймовірні причини пожеж, відповідно, – пустощі дітей з вогнем та коротке замикання електромережі.

Дві пожежі у дерев’яних господарських спорудах виникли 22 серпня у селі Берестяне Цуманської громади (ліквідували пожежу рятувальники 6-ї ДПРЧ м. Ківерці та працівники місцевих пожежних команд с. Липне і смт Цумань) та в с.Дігтів Володимир-Волинської міської громади (пожежу приборкали рятувальники 5-ї та 7-ї Державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС області). Ймовірна причина пожеж відповідно – коротке замикання електромережі та необережне поводження з вогнем.

Також 22 серпня виникла пожежа в цегляній господарській споруді у Нововолинську. Лихо приборкали рятувальники 5-ї ДПРЧ ГУ ДСНС області. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Також виникло чотири пожежі господарської соломи: у смт Головне, с. Немир Доросинівської громади та дві в с. Воютин Торчинської громади. Ймовірна причина пожеж – необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, у центрі села Лище, що поблизу Луцька, загорівся один із місцевих магазинів. Загорання у магазині «Левада», що знаходиться на вулиці Шкільній, сталося зранку 20 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів