Поділитись:

Під Рівним на ходу загорівся поїзд (відео)

Вівторок, 17 серпня 2021, 13:00
Під Рівним на ходу загорівся поїзд (відео)

У селі Малинськ на однойменній залізничній станції прямо на ходу загорівся поїзд "Укрзалізниці". Це сталося вранці 17 серпня.

Перше відео з місця надзвичайної події у Березнівському районі опублікували у Instagram-аккаунті rivne_1283, пише РБК-Україна.

На відео видно, як за кілька метрів до станції сталось задимлення у тепловозі.

Також на кадрах помітно, що очевидці намагаються власними силами загасити тепловоз. Але у них не виходить.

На місце події були викликані співробітники пожежно-рятувальної служби. У прес-службі ДСНС Рівненської області запевнили, що у результаті НП ніхто з людей не постраждав.

"17 серпня о 10:45 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про задимлення у вантажному тепловозі на станції Малинськ Малинської ТГ Рівненського району. На місце виклику було направлено чергове відділення бійців 7-го державного пожежно-рятувального поста смт Степань та вогнеборців місцевої пожежної команди с. Малинськ. Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що трапилося загоряння у моторному відсіці. Об 11:29 загоряння було ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Причина загоряння та збитки встановлюються", – йдеться у повідомленні на сайті місцевого ДСНС.

Коментатори тим часом вважають, що ці старі локомотиви давно пора списати.

"Давно пора. То не потяг, а лише назва!" – написав Василь Козачук.

Додамо, що середній вік подібних магістральних тепловозів на УЗ складає на сьогодні близько 30 років, тоді як нормативний термін їхньої служби – 20.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів