Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 29 серпня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк протягом тижня, що минає, найбільше читав про:

Про Луцьк періоду 1980-х

У мережі показали світлини 33-го кварталу Луцька періоду 1980-х років. Фотографії Луцька 1980-х років зроблені фотографом Володимиром Боровиком.

На світлинах зображений проспект Соборності, проспект Молоді, видно площу перед РАЦСом, тогочасні новобудови.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про смертельну ДТП під Луцьком

ДТП трапилась у суботу, 21 серпня, близько опівночі, на автодорозі сполученням Луцьк – Маневичі: легковик BMW на великій швидкості виїхав на смугу зустрічного руху, злетів у кювет і перекинувся. У салоні авто перебували троє осіб – 26-річний водій і два пасажири.

Один з пасажирів, 25-річний мешканець села Велика Осниця, що на території Маневицької громади, помер у кареті «швидкої» від отриманих у ДТП травм. Інший 31-річний пасажир, який також отримав травми, від госпіталізації відмовився.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про небезпечний електросамокат

Інцидент трапився у п'ятницю, 27 серпня, близько 17:30. За словами очевидців, дівчина встигла лише рушити, як відразу ж втратила управління самокатом. Він зірвався з місця і збив чотирирічну дівчинку. Дитина отримала розсічення губи, її госпіталізували, адже були підозри й на інші травми. На місці події працює патрульна поліція.

Як повідомив один з очевидців аварії, електросамокат, очевидно, перебуває у несправному технічному стані. Зокрема, зламаною виявилися ручка газу, тож дівчина не могла регулювати швидкість та не очікувала, що самокат так різко зірветься з місця.

Дівчинку госпіталізували у Волинську обласну дитячу лікарню. У неї забійна рана губи та носа, а також підозра на черепно-мозкову травму.

Як повідомив співвласник сервісу прокату самокатів «Вжух» Сергій Совик, самокат був технічно справним – водійка не впоралася з керуванням.

«Я особисто протестував самокат. З ним все добре, гальма справні. Навіть якщо одночасно натискати на курок газу і тормоз, то самокат починає гальмувати. На жаль, водійка не впоралася з керуванням», – запевнив він.

Про колесо-«гармату»

На автодорозі Київ – Ковель – Ягодин у вантажного автомобіля вибухнуло колесо напівпричепа.

Інцидент стався у вівторок, 24 серпня, близько опівдня, поруч зі стаціонарним постом патрульних «Маневичі» на автодорозі М 07 Київ – Ковель – Ягодин: у вантажівки «вистрілило» колесо з правого боку напівпричепа.

Вибухом розірвало і підкинуло у повітря покришку, а диск від колеса відлетів вбік. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів