Поділитись:

Упорядкують до 1 вересня: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

Четвер, 26 серпня 2021, 19:00

На проспекті Волі у Луцьку триває реконструкція дорожнього полотна.

Журналісти ІА «Конкурент» у четвер, 26 серпня, побачили, що змінилося на перекритій частині за тиждень. Попри те, що погодні умови були несприятливими, робітникам все ж вдалося виконати заплановане. 

 

 

 

"Продовжуються ті самі роботи, які й робилися. Нічого ніде не зупиняється. Поклали бруківку, поставили бордюри, поклали поребрики, труби замінюють", – розповів виконроб Віталій Кізей. 

 

 

 

 

 

 

Біля КП «Луцька міська стоматологічна поліклініка» і далі роблять основу дороги, забирають зайве каміння.

 

Триває робота і на пішохідній частині проспекту – робітники встановлюють бордюри і вкладають бруківку поруч із гімназією № 4. До 1 вересня біля школи планують прибрати територію так, аби могли підїжджати автомобілі, буде вкатаний тротуар, але бруківку покладуть тоді, коли закінчать ремонт фасаду гімназії. Також у планах зробити паркомісця. Зелену зону на місці тротуару навпроти школи також планують закінчити до початку навчального року. 

 

 

 

 

До слова, новою укладеною частиною проспекту продовжують їздити автомобілі, там відкритий проїзд, хоча відкритий він для комунального транспорту. Проте пожвавлений рух автівок в основному у районі "Гранд Волинь".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів