Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за суботу, 28 серпня

Субота, 28 серпня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у суботу, 28 серпня, найбільше читав про:

Про вбивцю качки

У центральному парку Луцька у четвер, 25 серпня, чоловік на очах у дітей вбив качку, яка плавала у меліоративному каналі. Інцидент зафіксували камери спостереження. Завдяки камерам вдалося встановити, що о 16:51 чоловік втік з парку, сівши в автомобіль Opel. Також камери зафіксувати обличчя молодика, який убив птаха.

Молодик, який закидав качку каміннямМолодик, який закидав качку камінням
 

Про скандал через маску

Лучанина, який був без маски та намагався придбати товар в «Новій лінії» у Луцьку, відмовилися обслуговувати на касі. Інцидент трапився 25 серпня. З його слів, спочатку охорона не хотіла впускати в магазин, а потім йому не вдалося придбати товар, який він уже виклав на стрічку на касі. Головний медик Волині Роман Рудоквас пояснює, що люди, які щеплені від коронавірусу, так само, як і ті, що щеплень не мають, зобов’язані носити маски.

 

Про нову вбиральню

У центральному парку Луцька завершили будувати громадську вбиральню. Її зводили чотири місяці і відкрили раніше запланованих термінів.

Наразі у центральному парку Луцька ще працюють над благоустроєм, але користуватися туалетом вже можна. Всередині просторо та чисто, бо ж тільки відкрили і прибирають тут щогодини. Крім туалетів для обох статей, є окрема вбиральня для людей з інвалідністю та місце для мам з дітьми.

Для того, щоб скористатися вбиральнею, платити не потрібно.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів