Поділитись:

«Люди втратять довіру», – Алла Надточій про бюджет участі

Четвер, 26 серпня 2021, 17:06
«Люди втратять довіру», – Алла Надточій про бюджет участі

Деякі проєкти, які відібрали для реалізації за рахунок бюджету участі, неможливо виконати. Відтак лучанам слід детальніше пояснювати правила підготовки цих проєктів.

Про це заявив міський голова Луцька Ігор Поліщук під час чергової сесії Луцької міської ради 26 серпня.

Під час розгляду питання про внесення змін до рішення міської ради «Про бюджет участі Луцької міської територіальної громади» депутатка від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Алла Надточій поцікавилася, чому деякі проєкти-мереможці досі не реалізовані.

«Люди втратять довіру», – Алла Надточій про бюджет участі 

«У нас є проєкти-переможці минулих років, але їх не реалізовано і невідомо чи буде реалізовано взагалі. Така ситуація погано впливає на проведення цього конкурсу бо люди втрачають довіру і зацікавленість ініціювати корисні проєкти для громади», – зазначила Алла Надточій.

Депутатка поцікавилася, чому проєкти не реалізовують.

Міський голова Луцька Ігор Поліщук розповів, що деякі проєкти неможливо виконати через об'єктивні чинники. 

«У нас є проєкти, які не реалізовані двічі поспіль. До прикладу, одне із ОСББ на вулиці Чорновола виграло проєкт щодо встановлення підземних смітників. Коли почали розробляти проєктну документацію, побачили, що увесь двір в комунікаціях. Можлтвостей встановити там підземні смітники немає фізично», – відповів Ігор Поліщук.

Відтак міський голова порадив на наступний рік більш детально пояснювати лучанам правила участі, для того, аби люди не формували та не голосували за проєкти, які об'єктивно неможливо виконати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів