Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 22 серпня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк протягом тижня, що минає, найбільше читав про:

Про «дивне зцілення»

У вівторок, 17 серпня, близько восьмої вечора біля торгового центру «Роксолана», що на вулиці Данила Галицького у Володимирі-Волинському, помітили чоловіка, який просив милостиню. Він сидів у інвалідному візку.

Пізніше, повідомляють очевидці, «інвалід» заїхав за торговий центр, спокійно піднявся та почав складати інвалідний візок.

«Це просто шок! Нащо людей дурите?», – звернувся до «зціленого» автор відео.

У відповідь той лише стискав плечима і щось бурмотів.

Про аномальне перехрестя

У Луцьку на перехресті вулиці Ківерцівської та Карпенка-Карого водії ігнорують червоний колір світлофора.Про це ІА «Конкурент» повідомив очевидець.

«Доброго дня... це перехрестя просто аномальне...», – написав він.

За інформацією свідка, подібні правопорушення на цій ділянці автодороги трапляються регулярно.

Про ремонт проспекту Волі

На проспекті Волі у Луцьку триває реконструкція дорожнього полотна. Журналісти ІА «Конкурент» побачили, що змінилося на перекритій з 17 червня частині проспекту Волі за тиждень.

У середу, 18 серпня, дорожники залили бетонну основу на ділянці від педколеджу до філармонії з правого боку центрального проспекту міста. Поверхню розрівнюють котками і готують до вкладання першого шару асфальту.

На лівій частині проспекту, де вже завершили вкладання асфальту, на проїжджій частині встановлюють люки комунікаційних колодязів і решітки дощової каналізації. Триває робота і на пішохідній частині проспекту – робітники встановлюють бордюри і вкладають бруківку поруч із гімназією № 4.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів