Поділитись:

Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)

Четвер, 19 серпня 2021, 14:44
Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)

У Луцьку тривають роботи з реконструкції площі біля Палацу урочистих подій на проспекті Соборності.

Фотозвіт опублікував на своїй Луцький міський голова Ігор Поліщук.

У четвер, 19 серпня, за словами мера, демонтажні роботи на площі завершені на 90 %. Демонтовані екскаваторами бетонні плити завантажують на вантажівки і вивозять.

Нині навколо РАЦСу облаштовують дощову каналізацію: вкладають труби, встановлюють бетонні колектори тощо. Її  під'єднують до системи зливових каналізацій на проспекті Соборності.

З наступного тижня робітники почнуть встановлювати бордюри та вкладати тротуарну плитку.

Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)Демонтаж майже завершили: що коїться у Луцьку на площі біля РАЦСу (фото)

Нагадаємо, на капітальний ремонт цієї площі додатково виділять 13,5 мільйона гривень. Ремонтні роботи проводяться на умовах співфінансування – 10 мільйонів гривень отримають за рахунок субвенції, а ще 3,5 мільйона гривень виділять з міського бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
10:10
05 квітня 2024
31 березня 2024
24 березня 2024
16 березня 2024
14 березня 2024
22 лютого 2024