Лучанка стала фіналісткою цьогорічної «Коронації слова»

П'ятниця, 20 серпня 2021, 14:06

21 Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова» оголосив переможців.

Про це стало відомо завдяки сайту мистецького конкурсу.

Зазначається, що лучанка Наталія Чайковська стала фіналісткою літературного змагання, в номінації «Романи», з твором «Очевидець». Всього до фіналу, в цій номінацій, пройшли сім учасників.

«Відреагувала зі сльозами на очах. Це стало для мене, підтвердженням того, що мрії здійснюються. Але за однієї умови – плідної праці і наполегливості. Взагалі – це нова сходинка для мене», – розповіла письменниця ІА «Конкурент».

Для письменниці це вже четвертий диплом «Коронації слова». До фіналу по нагородженню романів, вона ввійшла вперше. Минулого року, у рамках «Коронації слова», з оповіданням «Дивна Іларія», мисткиня стала переможницею в номінації «Terra інклюзія».

«Коронація слова» − міжнародний літературний конкурс романів, п’єс, кіносценаріїв, пісенної лірики та прозових творів для дітей. Проєкт заснували Тетяна та Юрій Логуші. Метою конкурсу є підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів, стимулювання й підтримка сучасного літературного процесу кіно й театру, і як наслідок – наповнення українського ринку повнокровною конкурентоспроможною літературою, а кіно й театру – якісними українськими фільмами й п’єсами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: