Поділитись:

Лучанка стала фіналісткою цьогорічної «Коронації слова»

П'ятниця, 20 серпня 2021, 14:06
Лучанка стала фіналісткою цьогорічної «Коронації слова»

21 Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова» оголосив переможців.

Про це стало відомо завдяки сайту мистецького конкурсу.

Зазначається, що лучанка Наталія Чайковська стала фіналісткою літературного змагання, в номінації «Романи», з твором «Очевидець». Всього до фіналу, в цій номінацій, пройшли сім учасників.

«Відреагувала зі сльозами на очах. Це стало для мене, підтвердженням того, що мрії здійснюються. Але за однієї умови – плідної праці і наполегливості. Взагалі – це нова сходинка для мене», – розповіла письменниця ІА «Конкурент».

Для письменниці це вже четвертий диплом «Коронації слова». До фіналу по нагородженню романів, вона ввійшла вперше. Минулого року, у рамках «Коронації слова», з оповіданням «Дивна Іларія», мисткиня стала переможницею в номінації «Terra інклюзія».

«Коронація слова» − міжнародний літературний конкурс романів, п’єс, кіносценаріїв, пісенної лірики та прозових творів для дітей. Проєкт заснували Тетяна та Юрій Логуші. Метою конкурсу є підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів, стимулювання й підтримка сучасного літературного процесу кіно й театру, і як наслідок – наповнення українського ринку повнокровною конкурентоспроможною літературою, а кіно й театру – якісними українськими фільмами й п’єсами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів