Поділитись:

«ПаркоХамСервіс»: у Луцьку «головний паркувальник» міста порушив ПДР (фото)

Четвер, 19 серпня 2021, 11:45
«ПаркоХамСервіс»: у Луцьку «головний паркувальник» міста порушив ПДР (фото)

В центрі Луцька чиновник, який відповідає за парковки, залишив власне авто на тротуарі, так, що для пішоходів місця не залишилось.

Світлинами порушення автівкою правил паркування поділився у четвер, 19 серпня, у фейсбук-спільноті «АвтоАндони Луцька» Володимир Володимирович Окладний.

«Бог паркування», – написав чоловік.

На фото видно, що легковий автомобіль Renault припаркований на тротуарі на вулиці П'ятницька Гірка, поруч із будівлею Луцькради, таким чином, що для пішоходів місця не залишилось.

Під лобовим склом автівки була закріплена перепустка до міської ради на ім'я Олега Бахтая – директора луцького комунального підприємства «АвтоПаркСервіс», яке займається облаштуванням і утриманням парковок у місті.

Журналісти ІА «Конкурент» зателефонували до Олега Бахтая, аби дізнатися, чи це дійсно його авто та про причини його вчинку.

«Це мій автомобіль. Я був змушений порушити правила дорожнього руху через те, що найближчий паркомат на вулиці Кривий Вал зламався, а мені треба було забрати важку річ. Таким чином, я припаркувався на декілька хвилин на тротуарі, якомога ближче до того місця, щоб легше було нести її», – пояснив чиновник.

«ПаркоХамСервіс»: у Луцьку «головний паркувальник» міста порушив ПДР (фото)«ПаркоХамСервіс»: у Луцьку «головний паркувальник» міста порушив ПДР (фото)

Довідково: Стоянка забороняється на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м (підпункт «в» пункту 15.10 ПДР України)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів