Поділитись:

Гості «Бандерштату» понищили газони у центральному парку Луцька (фото)

Неділя, 08 серпня 2021, 12:24

Луцькі муніципали зафіксували у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки низку порушень правил паркування.

Про це повідомили на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у фейсбуці.

У ніч на неділю, 8 серпня, на території центрального парку Луцька камери Центру безпеки міста зафіксували припарковані на газонах автівки.

Інспектори департаменту муніципальної варти притягнули до адмінвідповідальності усіх власників автівок за ч. 1 ст. 122 КУпАП п. 15.10 «є» ПДР. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 340 грн.

«Звертаємось до лучан та гостей міста, що днями відвідують Бандерштат, не знищувати зелені насадження, адже парк – зелена зона, а не місце для парковки.
Сподіваємось, що водії, все ж таки, будуть шанобливіше ставитись до стану зелених зон парку. Бо ні для кого не секрет, що охайність наших територій часто залежить від нас самих!», – звернулися муніципали до гостей фестивалю.

Нагадаємо, у Луцьку встановили нові тарифи на паркування автомобілів на вулицях Кривий Вал та Карпенка-Карого. Відповідне рішення ухвалили у середу, 7 липня, під час засідання виконавчого комітету. 

Відтепер вартість однієї години на обох паркувальних майданчиках становите 10 гривень за годину (замість 8 гривень). Парковка на Кривому Валу працюватиме з 9:00 до 17:00, на Карпенка-Карого – з 7:00 до 17:00.

Нові ціни почнуть діяти з 8 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів