Поділитись:

За роки незалежності жити стало краще, ніж в 90-х: як змінилися проблеми лучан

Середа, 18 серпня 2021, 17:31

За роки незалежності життя в Україні покращилося. Адже більшість громадян почали турбувати проблеми значно вищого рівня, в порівнянні з проблемами 90-х років минулого століття.

Про це заявив депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик в ефірі програми «Відкрита влада. Місто» на телеканалі «Аверс».

«З одного боку, людей турбує питання тарифів. З іншого боку, за тридцять років люди стали жити краще. Згадайте 90-ті роки, коли реально іноді не було що їсти»,  – зазначив Андрій Лучик.

Депутат наголосив, що якщо раніше багатьох людей хвилювало питання чим годувати дітей, то сьогодні більшість лучан переймаються зовсім іншими проблемами.

«Зараз у нас гостро постало питання парковок у місті, тому, що у багатьох сім’ях є автомобіль. Виникають питання щодо закриття кордонів під час карантину, тому, що багато лучан звикли відпочивати за кордоном»,  – нагадав Андрій Лучик.

Тому, на думку депутата, в загальному за тридцять років незалежності українці стали жити краще.

Андрій Лучик – депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ»Андрій Лучик – депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ»

«Людська натура така, що завжди хочеться більшого. Тому головне на цьому не зупинятися, а досягати нових висот», – підсумував депутат.

Нагадаємо, 24 серпня Україна відзначатиме тридцяту річницю незалежності. З нагоди свята у Луцьку відбудеться ряд розважальних заходів та урочистих подій.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів