Немає "зебри": у Луцьку на Клима Савура люди щодня ризикують життям (відео)

Понеділок, 16 серпня 2021, 20:00

Лучани скаржаться на небезпечну ділянку на вулиці Клима Савура – поблизу з перехрестям із вулицею Тараса Бульби-Боровця. Місцеві жителі кажуть, що перейти проїжджу частину тут –  справжнє випробування. Розповідають – пішохідного переходу поблизу немає, тому спроби перейти дорогу можуть тривати до пів години. Особливо важко це зробити людям похилого віку, а діти, які йдуть до школи, просто перебігають через дорогу, чим наражають себе на небезпеку.

Аби вирішити проблему місцеві жителі написали колективне звернення у Луцьку міську раду. Зробили це ще у березні. Аби попередити біду – місцеві стукають у всі двері. Проблема набрала розголосу і у фейсбуці. В коментарях на звернення громадян навіть відповів начальник патрульної поліції обласні – Андрій Крутень. Він повідомив – у встановленні переходу не заперечують. Утім його тут облаштують лиш тоді, коли до управління надійде розроблена схема організації дорожнього руху. Вона повинна бути погоджена та відповідати безпеці дорожнього руху.

У міській раді кажуть – перехід буде. Днями на вулиця Клима Савура працювали спеціалісти. Тож нині у міськраді працюють над цим питанням і розробляють усю необхідну документацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: