Поділитись:

У Львові на контейнерних майданчиках розмістили наліпки з QR-кодами

Субота, 14 серпня 2021, 03:31
У Львові на контейнерних майданчиках розмістили наліпки з QR-кодами

Жителі Львова матимуть змогу контролювати роботу із вивезення сміття з контейнерних майданчиків.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За інформацією, на сміттєвих контейнерах розміщують наліпки з QR-кодами та ID-номерами.

Відсканувавши QR-код, користувач за посиланням переходить в чат-бот та може дізнатись детальнішу інформацію про конкретний майданчик (адресу майданчика, його власника та перевізника, графік забору сміття, а також контактний телефон перевізника), та поінформувати відповідні служби у разі перенакопичення відходами.

 

У Львові на контейнерних майданчиках розмістили наліпки з QR-кодами

Додатково в чат-боті є швидкі кнопки із контактами Гарячої лінії міста та департаменту з питань поводження з відходами, перевізника сміття.

Користувач може скористатись цими контактами у випадку, якщо він не задоволений станом або якістю обслуговування контейнерів для сміття та повідомити про це відповідні служби.

Як користуватися?

У головному меню чатботу City Helper Bot потрібно обрати категорію «Благоустрій та інфраструктура», а згодом пункт «Контейнери для сміття».

Виконуючи підказки чат-бота, потрібно ввести ідентифікатор майданчика (зазначений на інформаційній таблиці поблизу контейнера – ID-номер) – у відповідь користувач отримає інформацію про контейнерний майданчик.

 

У Львові на контейнерних майданчиках розмістили наліпки з QR-кодами

Також можна шукати, поділившись своєю геолокацією та відповідно дізнатись інформацію про декілька майданчиків, які розміщені поблизу.

Наліпки із QR-кодами та ID-номерами контейнерних майданчиків розклеюють у Галицькому районі. Наліпки будуть розміщувати на майданчиках ЛКП, ОСББ, ЖБК та УК. Їх буде 60. Обслуговує ці майданчики ТОВ «Грінера Україна».

Після Галицького наліпки з QR-кодами та ID-номерами розмітять у Франківському районі (260 наліпок), Залізничному (181), Личаківському (125), Сихівському (368), Шевченківському (248). Для пришвидшення роботи планують залучити районні адміністрації, щоб до вересня розмістити наліпки на усіх геолокаціях, де є контейнери зі сміттям.

Довідково:

Проєкт City Helper Bot – це перший муніципальний чатбот, що працює на основі відкритих даних на платформах Телеграм та Фейсбук. За допомогою цього сервісу мешканці можуть швидко та зручно отримати публічну інформацію з різних сфер (благоустрій, транспорт, освіта, дозвільна документація, структура міської ради тощо) просто у своєму улюбленому месенджері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
09 квітня 2024
23 березня 2024
09 березня 2024
08 березня 2024
15 лютого 2024