Поділитись:

Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

Четвер, 12 серпня 2021, 19:30
Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

На проспекті Волі у Луцьку триває реконструкція дорожнього полотна.

Журналісти ІА "Конкурент" побачили, що змінилося на перекритій з 17 червня частині проспекту Волі за тиждень.  

У четвер, 12 серпня, ремонтники вкладали бруківку на тротуарі лівого боку проспекту. Там вже лежить нижній чорновий шар асфальту. Також з правого боку на території, що раніше була тротуаром, почали рити траншеї для прокладання нових комунікацій. 

За тиждень комунальники залили бетоном щебеневий насип на частині проспекту поруч із педагогічним коледжем. Трохи далі розриті частини продовжують засипати каменем і піском. Наприкінці проспекту, в районі Київського майдану також почали вимощувати бруківкою тротуар та велосипедну доріжку. 

Водії вже не так сміливо заїжджають на доступні частини проспекту Волі, адже роботи ведуться одразу на багатьох відрізках. 

Більше про те, як зараз виглядає проспект Волі, дивіться на наших фото. 

Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Реконструкція триває: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів