Поділитись:

Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

Четвер, 08 липня 2021, 19:30
Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

На проспекті Волі у Луцьку триває реконструкція дорожнього полотна та оновлення комунікацій, які пролягають під ним.

Журналісти ІА "Конкурент" поїхали подивитися, що змінилося на перекритій з 17 червня частину проспекту Волі за тиждень.  

Зранку у четвер, 8 липня луцькі ремонтники почали виконувати новий вид робіт – вкладати шар щебеню на попередньо підготовану основу. Роботи почалися з початку перекритої ділянки проспекту – біля повороту на вулицю Шопена. 

Трохи далі, навпроти управління лісового господарства, підготовану, вирівняну і вкатану основу знову розкопали – тут ремонтують ще один колодязь для зливової каналізації. Раніше аналогічні колодязі відремонтували поруч із гімназією №4. 

Далі у напрямку Київського майдану важка техніка продовжує вирівнювати шар піску. Працівники виконують різну дрібну роботу, як от вкладання бруківки на новій велодоріжці, чи бруківки на парковці. 

На нерозкопаній частині проспекту, яка використовується для руху техніки ремонтників, активізувалися луцькі водії. Вони спокійно пересуваються на своїх транспортних засобах по перекритій території, створюючи незручності робітникам. 

Що відбувається на проспекті, дивіться на наших фото. 

Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Вкладають щебеневий шар: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів