Поділитись:

На проспекті Волі розрили двір: мешканці обурені (фото)

Середа, 07 липня 2021, 13:00

На проспекті Волі ремонтники розрили двір. Зранку у середу, 7 липня мешканці будинку №56 прокинулися від звуку будівельних робіт у своєму дворі.

Люди обурені: кажуть, ніхто їх про роботи не попереджував. Вони не знають, чи це відбувається у рамках реконструкції проспекту, а чи роботи мають якусь іншу мету. 

Про інцидент у мережі розповіла лучанка Олена Кузьмич. У коментарі ІА "Конкурент" вона наголосила, що проведення цих робіт створює додаткові незручності для жителів цього будинку. 

"Не попередили, що будуть розривати двір. Сьогодні з самісінького ранку завезли великогабаритну техніку. І байдуже, що там машини чиїсь стоять. Поламали купу гілок на каштанах. Сусіди вже виходили сваритися. Розривають цілу смугу посеред двору, а там далі – дитячий майданчик. Нічого не пояснили, хоч би оголошення якесь було", – каже обурена лучанка.

Унаслідок робіт у дворі пошкодили також сходи, що ведуть сюди з проспекту Волі. Коли роботи завершаться, і чи повернуть двір до попереднього вигляду, наразі невідомо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів