Поділитись:

У Луцьку вакцинувалася лише чверть педагогів

Середа, 11 серпня 2021, 15:50
У Луцьку вакцинувалася лише чверть педагогів

Лише 26% персоналу закладів загальної середньої освіти у Луцькій міській територіальній громаді пройшли вакцинацію. Ситуація з працівниками ДНЗ ще гірша. 

Про це в коментарі Суспільному розповів директор депаратменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар

За словами директора департаменту, вакцинувалися лише 26% персоналу закладів загальної середньої освіти у Луцькій громаді. Краща ситуація у закладах професійно-технічної освіти, там вакцинувалися 38% персоналу. А от працівники ДНЗ майже не вакцинуються, лише 6%  із них отримали вакцину. 

Найбільше викладачів щепилося у Луцьких НВК № 9, спеціалізованій школі № 1 та дошкільному навчальному закладі № 27. Вчитель фізичної культури Віктор Романюк у школі № 9 працює більше 10 років. Перше щеплення від COVID-19 препаратом CoronaVac зробив у травні цього року.

При першій можливості та наявності вакцини вакцинувався і вчитель інформатики Ярослав Волинець. Перше щеплення від COVID-19 зробив навесні. З його слів, вакцинація була потрібна, щоб вберегти себе та родину від можливих проблем зі здоров'ям.

Наразі у закладах освіти інформують персонал щодо вакцинації від COVID-19. Директор департаменту освіти Луцькради Віталій Бондар зазначив, що кожна людина повинна самостійно прийняти рішення щодо щеплення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна найближчим часом буде змушена впроваджувати обмеження для невакцинованих громадян. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів