Поділитись:

Ґвалтував доньку два роки: волинянину просили пом'якшити вирок (відео)

Вівторок, 10 серпня 2021, 13:10
Ґвалтував доньку два роки: волинянину просили пом'якшити вирок (відео)

Фото ілюстративне

Адвокати волинянина, який упродовж двох років ґвалтував свою неповнолітню доньку, вважають, що зловмиснику призначили занадто суворе покарання. Втім, судді з цим не погодилися.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області. 

Слідство встановило, що 42-річний житель Камінь-Каширського району, батько шести неповнолітніх дітей, упродовж двох років у час перебування дружини на заробітках ґвалтував старшу доньку, якій на той момент було 13-14 років.

Попри те, що своєї винуватості у вчиненні злочинів чоловік не визнавав, її було доведено зібраними у ході розслідування доказами.

Ківерцівський районний суд визнав волинянина винним у неодноразовому зґвалтуванні малолітньої доньки (ч.ч. 3, 4 ст. 152 КК України) й призначив покарання у виді 13 років позбавлення волі. Проте сторона захисту вважала такий вирок занадто суворим та оскаржила його.

Втім, Рівненський апеляційний суд, приставши на позицію прокурорів Волинської обласної прокуратури, залишив у силі справедливе покарання для ґвалтівника.

Нагадаємо, 31-річного жителя селища Торчин звинуватили у розпусних діях щодо малолітньої доньки (ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України). Досудове розслідування встановлено факт вчинення нетверезим волинянином таких дій щодо 10-річної дівчинки у квітні 2021 року. Суд визнав його винним у розпусних діях щодо малолітньої особи, вчинених членом сім’ї, та призначив покарання у виді п’яти років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів