Поділитись:

«Бориспіль» увійшов у 5-ку кращих аеропортів Східної Європи

Вівторок, 10 серпня 2021, 04:48
«Бориспіль» увійшов у 5-ку кращих аеропортів Східної Європи

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» посів 5-ту позицію у рейтингу топ-10 кращих аеропортів Східної Європи.

Про це повідомляє повідомляє Міністерство інфраструктури.

«З 1999 року рейтинг щорічно формується консалтинговою компанією зі Сполученого Королівства Skytrax. Переможців визначають через проведення глобального опитування клієнтів аеропортів. У опитуванні 2020-2021 років взяли участь мандрівники з понад 100 країн світу», - йдеться у повідомленні.

За даними рейтингу, перше місце серед аеропортів у Східній Європі зайняв аеропорт Будапешту. Друге та третє місця - Бухарест та Таллінн, відповідно.

МА «Бориспіль» опитані оцінили вище за аеропорти в Тбілісі, Белграді, Братиславі, Загребі та Софії.

Нагорода World Airport Awards задає стандарти якості для світової індустрії, оцінюючи рівень обслуговування клієнтів у понад 500 аеропортах світу. Процес опитування та нагородження повністю фінансується компанією Skytrax.

У Міжнародному аеропорту «Бориспіль» реалізується пілотний проєкт Міністерства інфраструктури у межах Національної стратегії безбар’єрності. Разом із першою леді Оленою Зеленською, UNICEF та громадськими організаціями було проведено аудит простору аеропорту «Бориспіль» та напрацьовано план дій для покращення безбар’єрності. За останні 2 місяці аеропорт почав реалізовувати заплановане і наразі вже є перші позитивні результати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів