Поділитись:

Затонулі автівки і мертвий чоловік у течії: показали наслідки негоди в українських містах

Четвер, 22 липня 2021, 22:35

Внаслідок потужних злив низку українських міст накрили повені. Зокрема, вражають наслідки негоди у Києві та Одесі.

Про це пише "Українська правда".

Потужна злива пройшла в Одесі в ніч на 22 липня. У місті випало понад двомісячної норми опадів, на деяких вулицях перекрили рух. Глава адміністрації Геннадій Труханов заявив, що місто опинилося на межі катастрофи. За інформацією Гідрометцентру, в місті за годину випав 31 мм опадів.

Багато міських вулиць затопило. У повноводні річки перетворилися Генуезька, Французький бульвар і Дерибасівська, центральна алея Аркадії.У низці районів міста немає світла. Впали десятки дерев.

Підтопило під’їзди багатоквартирних будинків.

Зазначається, що літаки, що мали приземлитися в Одесі, попрямували до інших аеропортів, зокрема борт LOT, який прибув з Варшави, повернувся назад, літак Azur Air Ukraine полетів до Борисполя.

Інформації про жертв і постраждалих поки немає.

 

 

Згодом  у "ТСН" повідомляли, що під час повені Одесою плавало тіло невідомого напівроздягненого чоловіка. У телеграм-каналі Одеса INFO опублікували кадри, на яких видно, як течія носить вулицями міста.

 

"Тіло чоловіка вночі віднесло течією в море в Аркадії, біля ресторану "Ассоль", - підписали відео автори.

Особа чоловіка, тіло якого у море віднесла течія, наразі не встановлена.

Також повідомляли про людей, які застрягли у маршрутці, які великими потоком води занесло на середину вулиці.

"146 маршрутка з людьми потонула, евакуацію проводили МНСники", - підписали відео автори.

На кадрах видно, як маршрутне таксі через зливу застрягло серед вулиці. Рівень води піднявся ледь не до половини маршрутки. Пасажири, які намагалися перечекати негоду, опинилися у пастці. Тож їм довелося буквально вплав вибиратися із транспортного засобу.

Води на вулиці було по пояс. Поруч з маршруткою затопило легкові авто.

Напередодні, після аномальної спеки, столиці України накрила злива зі штормовим вітром, станції метро "Берестейська" та "Академмістечко" закрили через підтоплення. Також сталася затримка руху кількох маршрутів трамваїв, тролейбусів і автобусів.

 Злива спершу пройшлася Житомирською трасою та Святошинським районом. Потім перемістилася до центру.

 

Вода потрапила в касові зали станцій метро "Берестейська" та "Академмістечко", через що їх було зачинено на вхід та вихід. На "Берестейській" для уникнення потрапляння води на колії у переході до станції було зачинено гермозатвор.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів