Поділитись:

Рятувальники ліквідували наслідки негоди на Волині (фото)

П'ятниця, 02 липня 2021, 11:05
Рятувальники ліквідували наслідки негоди на Волині (фото)

Через шквальний вітер і зливу на деяких дорогах у Волинській області виникли ускладнення, усували які мусили рятувальники.

Про це повідомили на сайті УДСНС України у Волинській області.

Нагадаємо, у четвер, 1 липня, негода накрила частину Володимир-Волинського району, а в райцентрі вітер поламав дерева та позривав покрівлю.

Зокрема, близько 13:00 біля села Благодатне Нововолинської міської громади на проїжджу частину через пориви вітру впало дерево. Перешкоду усунули працівники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська: за допомогою бензопили вони розрізали повалене дерево та звільнили проїжджу частину.

Повалені дерева ускладнили також рух автодорогою «Іваничі – Нововолинськ» в районі села Біличі. На місці події працювали рятувальники 18-ої ДПРЧ смт Іваничі, які розкряжували дерева й звільнили від них автодорогу.

У Володимирі-Волинському на вулиці Устилузькій вітер повалив дерево на проїжджу частину. Під гіллям опинилися також три легкові автомобілі. Наслідки надзвичайної події ліквідували працівники 7-ї ДПРЧ міста. Крім того, рятувальники 7-ої ДПРЧ розрізали повалені дерева, усунули їх та звільнили рух міжміською автодорогою «Володимир-Волинський – Нововолинськ».

Рятувальники ліквідували наслідки негоди на Волині (фото)Рятувальники ліквідували наслідки негоди на Волині (фото)Рятувальники ліквідували наслідки негоди на Волині (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів