Поділитись:

У Ковелі двоє розбійників побили і пограбували чоловіка

Понеділок, 09 серпня 2021, 11:16

Фото ілюстративне

У Ковелі двоє чоловіків напали у дворі на місцевого мешканця, побили його і відібрали гроші та мобільний телефон.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У Ковелі в п’ятницю, 6 серпня, близько 22:00 години двоє зловмисників напали на чоловіка у дворі будинку, побили його та відібрали мобільний телефон і 500 гривень. 

Співробітники відділу кримінальної поліції Ковельського районного управління поліції оперативно встановили причетність до скоєння злочину 35-річного ковельчанина та 37-річного жителя Ковельського району. Обох їх затримали.

Слідчі внесли відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 187 (розбій) ККУ. Затриманим зловмисникам  оголосили про підозру у скоєному злочині. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, двох чоловіків, які виміняли у відпочивальника на Світязі справжні гроші на сувенірні, а потім ще й побили його, посадили на чотири з половиною роки.

Двоє жителів Рівненської області на території пансіонату «Шацькі озера» ошукали волинянина, з яким розпивали спиртне – виміняли у нього справжні гроші – 2,5 тисячі гривень – на сувенірні. Коли ж чоловік обурився цим, зловмисники ще і побили його і, погрожуючи пістолетом, відібрали мобільний телефон та ті самі сувенірні купюри. Сталося це ще 14 серпня 2017 року.

Прокурори Любомльського відділу Ковельської окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення двома жителями Рівненщини на Волині шахрайства та розбою (ч. 2 ст. 190, ч. 2 ст. 187 КК України).

Обох раніше судимих чоловіків суд визнав винними і призначив покарання у виді 4 років та 6 місяців позбавлення волі із конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів