Поділитись:

Нічна різанина в Луцьку: потерпілий вижив, а нападника взяли під варту

Середа, 21 липня 2021, 17:40
Нічна різанина в Луцьку: потерпілий вижив, а нападника взяли під варту

фото ілюстративне

Волинянина, який вдарив ножем перехожого у Луцьку, взяли під варту.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Суд обрав 34-річному волинянину, який заподіяв громадянину тяжке тілесне ушкодження, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Неодноразово раніше судимий, у тому числі за розбій, чоловік увечері 18 липня 2021 року у дворі будинку на вулиці Степана Бандери у Луцьку під час конфлікту ударив ножем у груди 30-річного перехожого.

На щастя, потерпілий вижив.

Його кривднику повідомили про підозру в заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України) і надалі він перебуватиме під вартою. 

Нагадаємо: близько 23-ї години патрульні з роти тактико-оперативного реагування отримали повідомлення про бійку на вулиці Степана Бандери, що у Луцьку. ТОРівці, які прибули на місце події, виявили групу чоловіків та потерпілого, який мав ножове поранення спини та руки. Чоловік, який наніс ножем два удари потерпілому, втік з місця події зі своїми товаришами. Потерпілого шпиталізували до медичного закладу

Довідково: згідно із санкцією ч.1 ст. 121 КК України, умисне тяжке тілесне ушкодження карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів