Поділитись:

Три роки за вісім курок: волинянину оголосили вирок

Понеділок, 09 серпня 2021, 10:15
Три роки за вісім курок: волинянину оголосили вирок

Ківерцівський районний суд відправив за ґрати раніше неодноразово судимого волинянина. Чоловік викрав з курника вісім курок, за це тепер кілька наступних років проведе у місцях позбавлення волі.

Відповідний вирок Ківерцівський районний суд виніс 3 серпня.

Як вбачається із судового рішення, чоловік має незакінчену середню освіту, ніде не працює, неодружений та раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини.

Попередню крадіжку він вчинив ще у грудні 2020 року, за що отримав покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі умовно з іспитовим строком три роки. Однак ще до оголошення вироку чоловік пішов  на наступний злочин.

Так 16 травня, перебуваючи у селищі Цумань, зловмисник крізь вікно проник до курника, звідки викрав вісім курок вагою по 2 кілограми кожна, загальною вартістю 1 280 гривень. У суді чоловік вину визнав та просив суворо не карати.

Однак суд, врахувавши особу підсудного, вирішив, що виправити злочинця без ізоляції від суспільства неможливо. Відтак призначив чоловікові покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки.

Окрім того суд зазначив, що вирок за попередній злочин від 18 травня 2021 року повинен виконуватися окремо, відтак, п’ять років умовного покарання перетвориться на реальний строк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Любомльщині двоє неповнолітніх скоїли крадіжку з магазину. Правоохоронці переглянули записи з камер відеоспостереження і встановили особи двох неповнолітніх, причетних до крадіжки. Викрадену колонку в них вилучили. Тепер підліткам погрожує кримінальна відповідальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
30 квітня 2024
29 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024