Поділитись:

На Волині до держбюджету сплачено податків на 600 мільйонів гривень більше

Понеділок, 09 серпня 2021, 08:10

За підсумками семи місяців  2021 року волинські господарюючі суб’єкти сплатили до загального фонду держбюджету майже 2,8 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Як повідомляє сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС, це на 28 відсотків більше проти аналогічного періоду торік.

«Ріст сплати податків – показник сприятливого середовища для здійснення господарської діяльності, відповідно - виконання податкових зобов’язань представниками реального сектору економіки. Щодо певного кола бізнесменів, котрі використовують сумнівні господарські оборудки з метою мінімізації оподаткування, то важелі впливу податкової на таких платників  – якісна аналітика та переконання», – коментує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців зазначила, що якість податкового адміністрування сьогодні також значною мірою залежить від впровадження сучасних інформаційних рішень.  

«Звіти, довідки та інша корисна інформація в онлайн-режимі, наприклад про терміни сплати і новації, доступна кожному платнику в будь-який зручний час. Сервісна складова в діяльності податкової – незмінний пріоритет», - підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів